Juhlatalo Majakoski on suosittu juhlapaikka ympäri vuoden.  Pikkujoulut , yritysjuhlat , syntymäpäivät ym perhejuhlat  onnistuvat Majakoskella vaivattomasti.

Mutkaton  ja luotettava henkilökohtainen palvelu, toimivat tilat ja kaunis pihapiiri ovat asioita joista Majakoski tunnetaan. Juhlatiloina  toimivat 140 paikkainen riihi  ja 160 paikkainen päätalon sali. Saunatupaa voi käyttää pienempien juhlien tai kokousten tiloina. Päätalon sali on tunnelmaltaan vaalea kartanotyylinen, kun taas hämyisä riihi huokuu vanhanajan nostalgiaa. Pöytäpaikkoja pääsalissa ja riihellä on yhteensä 300. Kesäisin lisätilaa tuovat pihalle pystytettävät suuret teltat.


Häätilat

Majakoski täyttää hääpaikalle asetettavat vaatimukset. Viihtyisät juhlatilat ovat  tarpeeksi suuria jolloin  juhlaväki  mahtuu samaan tilaan.  Yhtenäiset salit luovat intiimin ja lämminhenkisen juhlatunnelman. Päätalon saliin mahtuu 160 hlöä ja riiheen 140 hlöä.

Pihapiirin tuulimylly  sekä vanha navetta palvelevat myös juhlien oheistiloina . Kesäaikaan käytössäolevassa navetassa tanssitaankin usein pikkutunneille. Aitat tarjoavat majoitustilaa kesäisin kymmenelle .

Hääsauna

Usein hääjuhlia jatketaan rennommin  saunojen ja  porealtaiden lämmössä  Majakoskella on kaksi isompaa saunaa, sähkösauna  ja perinteinen savusauna. Saunat ovat saavuttaneet  myös polttariryhmien suosion.  Saunomisen lisäksi  voidaan polttareihin järjestää  lisäohjelmaa, vaikkapa  karaokea  tai hemmottelua morsiussaunan merkeissä.

Hääpalvelujen kokonaisuutta täydentää kyytipalvelu.  Hääautona on aito englantilainen taxi joka tarjoaa hääparille elämyksellisen ja tyylikkään matkan hääpaikalle. Kyytipalvelu, auto ja kuljettaja, on tarkoitettu lähinnä matkalle kirkolta juhlapaikalle, myös muualle kuin Majakoskelle! Taksikyyti englantilaisella taksilla sopii myös muitten juhlien yllätysnumeroksi.

haaauto

kattaus